Tarinamme 


Hautalan sähkömoottorin juuret juontavat vuoteen 1958, jolloin Lauri Hautala

perusti yrityksen nimellä Hautalan Kone ja Moottori. Kun Lauri alkoi myymään ja

korjaamaan kuorma-autoja, ei hänellä ollut aavistustakaan millainen yrityksestä

tulisi. Hän ainoastaan tiesi, että hän haluaa luoda yrityksen, jossa

asiakkaita palvellaan mahdollisimman hyvin.

Yrityksen toimenkuva vaihtui vahingossa kuorma-autoilusta moottoreihin, kun Tampella halusi vaihtaa kuorma-auton moottorikasaan. Moottorit menivät hyvin kaupaksi ja siitä alkoi uusi toimiala. Aluksi toimintaa pyöritettiin Hatanpään Valtatiellä sijaitsevassa kellaritilassa.

Vuolteenkatu 13:n ja Pirkankatu 16:n kautta toiminta siirtyi nykyiselle paikalleen Linnainmaalle vuonna 2000, jossa moottorivarasto on sijainnut jo vuosikymmenet. Uusi varastohalli valmistui saman tien varrelle vuonna 1995 ja toinen halli 2003.

Toimitusjohtaja Anja Uusi-Rajasalo tuli isänsä Laurin perustamaan yritykseen töihin jo 15-vuotiaana. Ura yrityksessä alkoi juoksutyttönä jatkuen sihteerin töiden kautta myyntiin ja lopulta toimitusjohtajaksi vuonna 1980. Siitä lähtien Anja on vetänyt Hautalan Sähkömoottori Oy:n toimintaa eikä kukaan enää kysele ”eikö täällä ole ketään miehiä töissä”.

Vuosikymmenien aikana Hautalan Sähkömoottori Oy on kasvanut kansainväliseksi toimijaksi, joka on edelleen perheomistuksessa. Aito halumme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin on edelleen toimintamme keskiössä.

Vuodesta 1958

 

 

Aito halu palvella
asiakkaita mahdollisimman hyvin

 

 

Sponsorointi ja yhteistyökumppanuudet
on koettu aina tärkeiksi